2010. május 7., péntek

a csajok csak szórakozni akarnak...

Mrs Columbo
Négy volt jazzszakos barátnő, akik ismert slágereket játszanak a saját stílusukban. Hudák Zsófi, Miseta Szandra, Idrányi Ildikó mellett a megkomolyodni látszó Galambos Dorina énekel.
* * * * *

Amna (biztonság)
„A világ leghíresebb férfijának szültem egy gyereket, de ő nem vállalta, és nem lehetünk együtt."
Amna Fawzy szudáni modell állítása szerint szeptember 9-én adott életet annak a kislánynak, akinek édesapja Brad Pitt.

* * * * *

Fodor Krisztina
"Mi a különbség az amatőr és a profi golfozó között? Az, hogy az amatőr játékos addig golfozik, ameddig élvezi, a profi pedig addig élvezi, ameddig golfozik."
Fodor Krisztina és férje szerkesztette a GolfTv műsorát és internetes oldalát, illetve több televíziónak is készített golffal kapcsolatos műsorokat és tudósításokat. A sportolónő korábban a magyar kupát is elhódította, illetve kétszer is az év női sportolójának választották sportágában. Fodor volt az első magyar női golfozó, aki 2006-ban indult az amatőr játékosok Európa-bajnokságán, de közösségszervező munkásságáról is ismert volt. A magyar női golfozók számára egyesületet alapított, rendezvényeket szervezett a golf népszerűsítése, illetve jótékony célok érdekében. Ilyen volt a Golfrekord a Rák Ellen 2005-ben, valamint a Sikeres Nők a Rák Ellen rendezvény 2007-ben, ahol 100 nő vett részt.
Sok terve volt a golfozónőnek, aki annak ellenére lett kétszer az Év Női Golfozója, hogy csaknem harmincévesen kezdte el a sportot. Ki szeretett volna jutni ismét a British Openre, és be akarta fejezni a profi golfszakoktatói vizsgáját. És úgy oktatni a golfot, ahogy azt az Egyesült Államokban tanulta, meghonosítani Magyarországon a tengerentúli, profi golf kultúráját.
A korábbi magyar bajnok profi golfozót férje olyan súlyosan bántalmazta, hogy belehalt sérüléseibe. A pár napja történt bűncselekmény után az 50 éves férfi öngyilkosságot akart elkövetni.

* * * * *

... és mind királynő akar lenni...
Az idei szépségkirálynő választás döntősei minden nap korán kelnek, és kemény dolgoznak, hogy a döntőn a legjobb formájukat hozzák - edzésüket Katus Attila irányítja. A lányok a házi versenyek mellett a csütörtöki Fábry show vendégei voltak.
Négy táncprodukció mellett fürdőruhában és estélyi ruhában lépnek majd színpadra május 21-én az RTL Klub produkciójában:
Babinyecz Tímea
Béres Evelin
Breusz Ljubov
Dobó Ágnes
Farkas Gréta
Farkas Zsuzsa
Kaló Jennifer
Kocsis Dorottya
Kövecses Petra
Major Klára (k)
Matus Mónika
Meiczinger Barbara
Misik Renáta
Pásztor Krisztina
Pocsai Ágota
Somogyi Zsófia
Török Zsanett (b)
Vida Nikolett
Vígh Diána (j)
Vizinger Diána
Zeller Zita
A rendezvény honlapján valami rettenetesen béna fotók vannak szegény lányokról feltöltve, és mivel én csak ezeket ismerem, így az én kedvenceim ők:
Azóta lezajlott a verseny, és a megválasztott királynők ők lettek (persze nem találtam el...): Dobó Ági, Babinyecz Tímea és Kaló Jennifer.