2009. november 8., vasárnap

ui

Hát, ez is egy vélemény...

DE!

Gondolkozz, ne higgy senkinek.

"Serve God, love me and mend..."

* * * * *

A Who-t 1948-ban hozták létre, a malária, SARS, AIDS és más fertőző betegségek nemzetközi megfigyelőinek koordinálására. Szorosan együttműködik a CDC-vel, a Novartisszal és a Baxterrel.
Bőséges bizonyíték tanúsítja, hogy a WHO-nak
szerepe volt a nagy járványok kitörésében (1990: GlaxoSmithKline által gyártott Hepatitisz B vakcina kampány - eltitkolták az idegrendszeri károsodás lehetőségét).
A Who juttata a „vad madár” influenza vírust a referencia laboratóriumának, a bécsi Baxter AG-nak. Itt állították elő azt a 72 kg mérgezett biofegyvert, ami februárban majdnem egy világ járványt okozott.
A Baxter u.i. összekeverte a madár virust humán influenza virussal, majd egy hamis bizonyitvánnyal 16 különböző laboratoriumba elküldte - oltóanyag gyanánt...A bizonyított botrány ellenére a világ kormányai még most is együtt működnek a WHO-val és a Baxterrel is; senki soha nem ellenőrzi ezeket a bio-fegyver laboratóriumokat. Mivel azonban a véletlen összekeverése az élő vírusoknak a biológiai fegyverekkel képtelenség, nem zárható ki a tudatos cselekvés, valamint az összefüggés a WHO és a madárinfluenza kitörése között.

Most ugyanez a Baxter gyártja a vakcinát. Tudosok, akik az 1918- as Spanyol nátha járványt tanulmányozták, állítják, hogy a járvány genetikai anyaga lett felújítva és így kreálták az A/H1N1 vírust.

Az új járvány azért is érdekes, mert Baxternek van egy nagy laboratóriuma Mexico city közelében, és érdekes, hogy pont itt ütötte fel a fejét a „malac influenza”. Többek szerint a mexikoi malac-madár-ember vírus csakis Dr. James S. Robertsontól és kollegáitól származhatott, főleg, hogy Robertson véleménye szerint semmi rossz abban nincs abban, ha a „haszontalan zabálók” eltűnnek az úgyis túlnépesedett földről...